Avís legal

El titular d’este portal és Morpar Calp SL, amb NIF B53531612, domicili en avinguda de Pérez Galdós, 13, planta 7, porta 20, 46007 València, telèfon 669 81 59 71. 

Propietat intel·lectual i industrial

El disseny del portal i els codis font, a més dels logotips, marques i altres signes distintius que hi apareixen pertanyen a Morpar Calp SL i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

Responsabilitat dels continguts

Morpar Calp SL no es fa responsable de la legalitat d’altres llocs web de tercers des dels quals es puga accedir al portal. Morpar Calp SL tampoc respon per la legalitat d’altres llocs web de tercers que puguen estar vinculats o enllaçats des d’este portal.

Morpar Calp SL es reserva el dret de fer canvis en el lloc web sense avís previ a fi de mantenir actualitzada la informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal.

Morpar Calp SL no és responsable de l’ús que tercers facen de la informació publicada en el portal, ni tampoc dels danys patits o pèrdues econòmiques que, de forma directa o indirecta, produïsquen o puguen produir perjuís econòmics, materials o sobre dades, provocats per l’ús d’eixa informació.

Reproducció de continguts

Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts publicats en el portal. Tanmateix, els continguts que es consideren dades obertes en la seu electrònica, publicats segons el Reial Decret 1495/2011, de 24 d’octubre, de desplegament de la Llei 37/2007, sobre reutilització de la informació, per a l’àmbit estatal, es poden reproduir en els termes advertits en la seu mateixa.

Llei aplicable

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d’interpretació dels termes que formen este avís legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis del portal, és la llei espanyola.

Ús de galetes.

Este lloc web utilitza galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari.Si continueu navegant-hi esteu donant el consentiment per a acceptar les galetes i la nostra política de galetes. Cliqueu en l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies