Política de privacitat

A través d’este lloc web no s’arrepleguen dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement ni es cedeixen a tercers.

Amb la finalitat d’oferir el millor servei i de facilitar-ne l’ús, s’analitzen el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites i l’activitat dels visitants i la freqüència d’ús. A este efecte, Morpar Calp SL fa servir la informació estadística elaborada pel proveïdor de serveis d’Internet.

Morpar Calp SL no usa galetes per a arreplegar informació dels usuaris ni registra les adreces IP d’accés. Únicament s’utilitzen galetes pròpies, de sessió, amb finalitat tècnica (les que permeten a l’usuari navegar a través del lloc web i l’ús de les diferents opcions i serveis que hi apareixen).

El portal, de titularitat de Morpar Calp SL, conté enllaços a llocs web de tercers, les polítiques de privacitat dels quals són alienes a la de Morpar Calp SL. En accedir a eixos llocs web podeu decidir si accepteu les seues polítiques de privacitat i de galetes. Amb caràcter general, si navegueu per Internet podeu acceptar o rebutjar les galetes de tercers des de les opcions de configuració del vostre navegador.

Informació bàsica sobre protecció de dades

A continuació us informem sobre la política de protecció de dades de Morpar Calp SL.

Responsable del tractament

Les dades de caràcter personal que es puguen arreplegar directament de l’interessat es tractaran de forma confidencial i s’incorporaran a la corresponent activitat de tractament de titularitat de Morpar Calp SL.

Finalitat

La finalitat del tractament de les dades correspon a cada una de les activitats de tractament que fa Morpar Calp SL.

Legitimació

El tractament de les vostres dades es fa perquè Morpar Calp SL complisca les obligacions legals i les missions en interés públic o en l’exercici de poders públics conferits a esta administració; així mateix, quan la finalitat del tractament requerisca el vostre consentiment, s’ha d’atorgar mitjançant una clara acció afirmativa.

La base legal per a cada una de les activitats de tractament que du a terme Morpar Calp SL figura en el registre d’activitats de Morpar Calp SL i en tot formulari, qüestionari electrònic o imprés descarregable posats a disposició dels usuaris en qualsevol canal de recollida de dades personals.

Conservació de dades

Les dades personals proporcionades es conserven durant el temps necessari per a complir la finalitat per a la qual s’arrepleguen i per a determinar les possibles responsabilitats que es puguen derivar de la finalitat, a més dels períodes establits en la normativa d’arxius i documentació.

Comunicació de dades

Amb caràcter general, no es comuniquen les dades personals a tercers, excepte obligació legal, entre les quals hi poden haver les comunicacions al defensor del poble, jutges i tribunals, interessats en els procediments relacionats amb qualsevol litigi, recurs judicial o reclamacions presentades.

Els destinataris de cada una de les activitats de tractament que du a terme esta administració figuren en el registre d’activitats de Morpar Calp SL i en tots els formularis o canals de recollida de dades personals.

Drets dels interessats

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre els tractaments que de les seues dades que du a terme Morpar Calp SL.

Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les vostres dades, de limitació i oposició al tractament, i també a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les vostres dades, quan siga procedent, davant la direcció de Morpar Calp, avinguda de Pérez Galdós, 13, planta 7 porta 20, 46007, València o en l’adreça de correu electrònic joanmoratopastor@yahoo.es.

Ús de galetes.

Este lloc web utilitza galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari.Si continueu navegant-hi esteu donant el consentiment per a acceptar les galetes i la nostra política de galetes. Cliqueu en l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies